Buitenverf

Een topmerk buitenverf op deuren, kozijnen en gevelbetimmering.

Waarom is buitenschilderwerk belangrijk?
Denkt u dat een simpele lik verf niet zo’n groot effect heeft? Dan heeft u het mis. Goed buitenschilderwerk is onmisbaar voor iedere woning. Het zorgt namelijk voor:

- goede bescherming
- mooie afwerking

Goede bescherming
Ons Nederlandse klimaat kent een grote diversiteit aan weersomstandigheden. Van een tropische, zonnige zomerdag met 32 graden gaan we binnen een mum van tijd over op een onweersbui met harde windstoten, regen en misschien zelfs hagel. De buitenkant van uw woning krijgt dus veel te verduren. Help uw woning een handje en zorg op tijd voor nieuw buitenschilderwerk. Goed buitenschilderwerk beschermt de onderdelen van uw woning. Zo zullen uw houten kozijnen met goed schilderwerk minder snel houtrot vertonen en een stuk langer meegaan. Maar ook vocht dringt een stuk minder snel uw woning binnen wanneer u uw buitenschilderwerk goed onderhoud.

Mooie afwerking
Goede bescherming is een prominente functie van buitenschilderwerk, maar het oog wil natuurlijk ook wat. De buitenkant van uw woning is het eerste wat mensen van uw huis zien en is hiermee cruciaal voor een goede eerste indruk. Wilt u een positieve indruk achterlaten op uw visite, buren en voorbijgangers? Dan zijn afbladderende verf, scheuren in uw schilderwerk of verkleurde onderdelen uit den boze. Voorzie u woning op tijd van een nieuwe perfecte schilderlaag. Neem u buitenschilderwerk op tijd onder handen en laat u woning weer stralen.

In onze winkel verkopen we topmerken buitenverf van de merken: Sikkens, Sigma en Wijzonol. Deze verf is uitermate geschikt voor het verven van deuren, kozijnen, wandbetimmeringen enzovoort. De meeste hebben een duurzaamheid van wel 10 jaar, mits de ondergrond goed is behandeld.

In ons assortiment hebben we:

- Hoogglans, half en zijdeglansverf

- Vochtregulerende verf voor gevelbetimmering

- Schakelverf

- Systeemverf

- Beits: transparant of dekkend