De verftrends voor 2022

Gepubliceerd op 19-01-2022

Heeft u zin om uw interieur op te frissen? Een likje verf doet vaak al wonderen. Met deze 4 trends voor 2022 wordt het een stuk makkelijker om een nieuwe verfkleur uit te kiezen. Natuurlijke tinten, maar ook stijlvolle donkere of levendige kleuren gaan dit jaar erg populair worden.

 

Trend 1: gele kleurtinten

Met een mooie gele kleurtint brengt u de zon in huis. Deze heldere en gewaagde kleurtint kunt u zeker gebruiken in grotere kamers. Wanneer u bang bent dat een gele tint uw huis gaat overdonderen, kunt u er ook voor kiezen om de kleur voor bijvoorbeeld één wand of een kleine kamer te gebruiken. Het gebruik van een gele tint zorgt voor een look die opvallend is.

 

Trend 2: ga voor donker

U kunt dit jaar ook voor een donkere tint gaan. Hiermee haalt u de warmte in huis. Zo laat u uw interieur fonkelen, maar zorgt een donkere kleur ook voor rust in uw huis. 

 

Trend 3: haal de natuur in huis

Natuurlijke tinten geven rust aan een ruimte en zorgen voor een luchtige sfeer in huis. Zo is grijsgroen is een ontspannende, natuurlijke kleur die een ruimte opfleurt. Wilt u liever een gedurfder interieur? Natuurlijke tinten maken het mogelijk om kleurrijke accessoires en meubelen te combineren. Ook donkere en felle tinten gaan prima samen met een natuurlijke tint.

 

Trend 4: frisse, blauwe kleurtinten

Een lichte blauwe kleur is een opwekkende en verfrissende tint waar u echt vrolijk van wordt. Blauwe tinten zorgen voor een frisse wind en maken uw huis levendiger. 

 

Hebben deze trends u geïnspireerd? In onze winkel adviseren we u graag over een verfkleur. 

Banner-verftrends-628-x-628-px-1642629465.png